Spinalis stolice - Aktivno i pravilno sedenje

Prava kičmaPosebno mesto u ponudi kancelarijskih stolica zauzimaju stolice proizvođača SpinaliS koje su jedinstvene na tržištu kako po svojoj konstrukciji tako i po kvalitetu izrade. Jedinstvena konstrukcija ovih stolica podstiče takozvano "AKTIVNO SEDENJE" kojim se u potpunosti oponaša sedenje na terapeutskoj lopti. Sedenje na terapeutskoj lopti aktivira više grupa inače pasivnih mišića i obezbeđuje pravilan položaj kičmenog stuba tokom sedenja.

Ispitivanja su pokazala da sedenje na SpinaliS stolici daje identične rezultate u praksi kao korišćenje terapeutske lopte, kako u preventivne svrhe, tako i u post operativnom periodu kada su oboljenja kičme u pitanju.

SpinaliS stolice su dostupne u 10 različitih modela, sa višestrukom mogućnošću kombinovanja materijala, dezena i boja tako da svaka stolica može biti unikatna.

Klasična stolica

Klasična stolica
BOL U LEĐIMA

Pasivno sedenje na klasičnoj stolici sa fiksnim sedištem zbog nejednakih pritisaka na diskuse prouzrokuje bolove i oštećenja u leđima. Kičma se kod naglih nagiba tela "lomi" u predelu slabine, što dovodi do povreda i bolova.

Terapeutska lopta

Terapeutska lopta
ŠTITI ZDRAVLJE

Ljudima sa bolovima u predelu kičme lekari i ortopedi već dugo vremena preporučuju sedenje i vežbe na terapeutskoj lopti koja ih primorava na pravilno držanje kičme prilikom sedenja čime se jačaju leđni i trbušni mišići. Sedenje na stolici SpinaliS je identično sedenju na ortopedskoj lopti.

Stolica Spinalis

Stolica Spinalis
ŠTITI ZDRAVLJE

Zbog aktivnog sedenja na stolici SPINALIS sa gibljivim sedištem pri nagibu tela kičma je sve vreme u pravilnom položaju, pri čemu leđni i trbušni mišići jačaju.što je osnova za zdrava leđa bez bolova.

Predstavljamo Vam Spinalis modele: